Arş. Gör. Hazan Dicle ÖZER

12-04-2015

Arş. Gör. Hazan Dicle ÖZER

Hukuk Felsefesi ve Sosyolojisi Anabilim Dalı

Yazışma Adresi: D.E.Ü. Hukuk Fakültesi Tınaztepe Yerleşkesi 35390 Buca İzmir / TÜRKİYE Tel: (90) (232)        Faks: (90) (232) 301 60 09 E-Posta: hazandicleozer@gmail.com

2013 yılında İzmir Atatürk Lisesinden mezun olan Hazan Dicle ÖZER, Akdeniz Üniversitesi Hukuk Fakültesinde lisans öğrenimine başladı. 2017 yılında Hukuk Fakültesinden mezun olup; aynı yıl Dokuz Eylül Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsünde kamu hukuku alanında yüksek lisans öğrenimine başladı. 2018 yılında İzmir Barosunda avukatlık stajını tamamladı ve bir süre avukatlık yaptı. 2019 yılı nisan ayında Dokuz Eylül Üniversitesi Hukuk Fakültesinde Hukuk Felsefesi ve Sosyolojisi Anabilim Dalına araştırma görevlisi olarak atanan Hazan Dicle ÖZER, hâlen yüksek lisans tezi üzerine çalışmalarını sürdürmektedir.

Hukuk Sosyolojisi, Hukuk Felsefesi, İnsan Hakları Hukuku

I. Tebliğ

• “Hukuk Pratiğinde Uzmanlaşma ve Hukukçunun Yabancılaşması”, IX. Hukuka Felsefi ve Sosyolojik Bakışlar Sempozyumu, 2-4 Ekim 2019, İstanbul