İnsan Hakları Hukuku Eğitim Programı

01-09-2015

İnsan Hakları Hukuku Eğitim Programı

Dokuz Eylül Üniversitesi Hukuk Fakültesi, Dokuz Eylül Üniversitesi Hukuk Araştırmaları Merkezi, Raoul Wallenberg Institute işbirliğiyle düzenlenen “İnsan Hakları Hukuku Eğitim Programı”, Raoul Wallenberg İnsan Hakları Enstitüsü Araştırma, Akademik Eğitim, Yayınlar ve Kütüphane Bölümü Başkanı Christina Johnsson, “Eğitim Hakkı, Sağlık Hakkı, Sosyal Güvenlik Hakkı” konularında, 28-29 Kasım 2013 tarihlerinde; Raoul Wallenberg İnsan Hakları Enstitüsü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Miriam Estrada-Castillo, “21. Yüzyılda İnsan Haklarına İlişkin Yeni Sorunlar”, “İnsan Ticareti ve Göçmen Kaçakçılığı”, “Kadına Karşı Şiddetin Önlenmesi”, “Çocukların Suçtan Korunması” konularında, 11-12 Aralık 2013 tarihleri arasında, DEÜ Hukuk Fakültesi Osman Ertörer Konferans Salonunda sunum yapmışlardır.