Erasmus+Programı (İngilizce Dersler)

04-12-2015

Avrupa Konseyi Hukuk Yoluyla Demokrasi Komisyonu (Venedik Komisyonu) eski Slovenya irtibat görevlisi ve Slovenya’da Nova Gorica şehrinde Avrupa Hukuk Fakültesi Anayasa Hukuku Anabilim Dalı ve Brdo şehrinde Yönetim ve Avrupa Çalışmaları Fakültesi Anayasa Hukuku ve İnsan Hakları Hukuku Anabilim Dalı  bünyesinde öğretim görevlisi olarak çalışmakta olan Prof. Dr. Arne Arjan MAVCIC, Dokuz Eylül Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde Erasmus+Programı kapsamında 1-2 Aralık 2015 tarihlerinde “Karşılaştırmalı Anayasa Hukukunda Anayasa Yargısı” başlığı altında ingilizce dersler vermiştir. Derslerin simultane çevirisi Fakültemiz Anayasa Hukuku Anabilim Dalı Araştırma Görevlisi Türker ERTAŞ tarafından yapılmıştır.

sunum-1   sunum-4

sunum-2   sunum-5