2024-2025 ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI MERKEZİ YATAY GEÇİŞ (EK MADDE-1) SONUÇLARI

06-09-2024

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ

2024-2025 ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI MERKEZİ YATAY GEÇİŞ (EK MADDE-1) SONUÇLARI

1) Merkezi Yatay geçiş hakkı kazanan adayların kesin kayıtlarını, 11-13 EYLÜL 2024 tarihleri arasında

-Kimlik Kartı Aslı ve 1 adet fotokopisi,

-3 adet fotoğraf,

– Yatay geçiş yapmasında sakınca olmadığına dair belge, (Kayıtlı olduğu Yükseköğretim kurumundan alınacaktır.) (e-imzalı/barkodlu/ıslak imzalı)

-Daha önce EK Madde-1 ile yatay geçiş yapmadığına ilişkin belge  (Kayıtlı olduğu Yükseköğretim kurumundan alınacaktır.) (e-imzalı/barkodlu/ıslak imzalı)

ile birlikte Fakültemiz Öğrenci İşleri Bürosu’nda şahsen / resmi vekil (noter vekaletnamesi ile) aracılığıyla yaptırmaları gerekmektedir.

2) Kayıt olan öğrencilerin sınıf ve ders intibakları; Dokuz Eylül Üniversitesi Muafiyet ve İntibak Yönergesi uyarınca,

Fakültemiz Muafiyet ve İntibak Komisyonu kararı doğrultusunda, Yönetim Kurulu Kararı ile yapılacaktır. Muafiyet başvurusunda bulunmak isteyen öğrencilerin Fakültemiz internet sitesinde bulunan muafiyet dilekçesini doldurarak, ekinde ders içerikleri ve onaylı transkript ile birlikte kayıt sırasında veya en geç 04 Ekim 2024 Cuma tarihine kadar Dekanlığımıza teslim etmeleri gerekmektedir.

2024-2025 ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ MERKEZİ YATAY GEÇİŞ (EK MADDE-1) SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ…

HUKUK FAKÜLTESİ DEKANLIĞI

06.09.2024