2024-2025 ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI KURUMLARARASI YATAY GEÇİŞ İLE FAKÜLTEMİZE KESİN KAYIT YAPMAYA HAK KAZANAN YEDEK ADAY LİSTESİ (29.08.2024-GÜNCELLENDİ!)

28-08-2024

2024-2025 ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI KURUMLARARASI YATAY GEÇİŞ İLE FAKÜLTEMİZE KESİN KAYIT YAPMAYA HAK KAZANAN (3. SINIF YURT İÇİ) YEDEK ADAY LİSTESİ İÇİN TIKLAYINIZ… (29.08.2024-GÜNCELLENDİ!)

 

Önemli Not: 

Yükseköğretim Kurumlarında Önlisans Ve Lisans Düzeyindeki Programlar Arasında Geçiş, Çift Anadal, Yan Dal İle Kurumlar Arası Kredi Transferi Yapılması Esaslarına İlişkin Yönetmeliği “MADDE 14 (6) (Ek:RG-18/3/2016-29657) Yurt dışındaki yükseköğretim kurumlarından yatay geçişte, yurt dışındaki aynı yükseköğretim kurumundan bir programın her bir sınıfına geçiş yapabilecek öğrenci sayısı o programın ilgili sınıfının yurt dışı kontenjanının yüzde 15’ini geçemez. Yüzde 15’in hesaplanmasında 1’in altındaki sayılar 1’e tamamlanır. Virgülden sonraki kısım 5’ten küçükse alttaki tam sayıya, 5 ve yukarısında ise bir üst tam sayıya tamamlanır.” hükmü yer almaktadır.

1) Yatay geçiş için kesin kayıt hakkı kazanan yedek adayların, kesin kayıtlarını, 29 AĞUSTOS 2024 Cuma günü mesai bitimine kadar

  •   TC Kimlik Kartı/Nüfus Cüzdanı aslı ve 1 adet fotokopisi,
  • 3 adet fotoğraf
  • yatay geçiş yapmasında sakınca olmadığına dair belge (Eğitim görmekte oldukları yükseköğretim kurumundan alınacaktır) ile birlikte Fakültemiz Öğrenci İşleri Bürosu’nda şahsen yaptırmaları gerekmektedir.

2) Kayıt olan öğrencilerin ders intibakları; Dokuz Eylül Üniversitesi Muafiyet ve İntibak Yönergesi uyarınca, Fakültemiz Muafiyet ve İntibak Komisyonunun incelemesinin ardından Yönetim Kurulu Kararı ile yapılacaktır. Bu sebeple muafiyet başvurusunda bulunmak isteyen adayların en geç eğitim-öğretim yılının ilk haftası içinde (mümkünse kayıt sırasında) aşağıdaki adresten temin edecekleri

  • “Muafiyet Dilekçesi”nin ekinde
  • onaylı (ıslak imzalı / e-imzalı / barkodlu) transkript,
  • öğretim planı (müfredat)
  • ders içerikleri (onaylı olmasına gerek bulunmamaktadır) ile birlikte Fakültemize teslim etmeleri gerekmektedir.

Muafiyet dilekçesi için tıklayınız…

HUKUK FAKÜLTESİ DEKANLIĞI

28.08.2024

Font Boyutunu Değiştir
Kontrast