2024-2025 ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI KURUMLAR ARASI YATAY GEÇİŞ İLE FAKÜLTEMİZE KAYIT YAPMAYA HAK KAZANAN YEDEK ADAYLARIN DİKKATİNE!

23-08-2024

2024-2025 öğretim yılı kurumlar arası yatay geçiş yolu ile Fakültemize asil adayların kayıt işlemleri tamamlanmıştır. Aşağıda belirtilen sınıf ve sayıda asil aday kayıt yaptırmamış olup, yedek adaylar için daha önce ilan edilen listelerdeki sıraya göre kayıt hakkı verilecektir.

YURT İÇİ – 3. SINIF                           4 (DÖRT)  YEDEK ADAY

Başvuru yapmak isteyen yedek adayların en geç 26 Ağustos 2024 Pazartesi mesai bitimine kadar aşağıdaki linkte yer alan dilekçeyi ıslak imzalı bir şekilde doldurarak ekinde kimlik fotokopisi ile birlikte hukuk@deu.edu.tr adresine göndermeleri gerekmektedir.

Başvuru dilekçesi için tıklayınız…

ÖNEMLİ NOT:

Belirtilen tarihe kadar dilekçeyle başvuruda bulunmayan yedek adaylar kesin kayıt hakkını kaybetmiş olacaklardır.

HUKUK FAKÜLTESİ DEKANLIĞI

23.08.2024