MADDİ HATA VE MAZERET BAŞVURUSUNDA BULUNMAK İSTEYEN ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE

03-01-2024

MADDİ HATA BAŞVURUSUNDA BULUNMAK İSTEYEN ÖĞRENCİLERİMİZİN;

Fakültemiz internet sitesinin Başvurular/Dilekçeler bölümünde bulunan “Maddi Hata Dilekçesi”ni ıslak imzalı olarak

elden veya ekte nüfus/kimlik fotokopileri ile birlikte e-posta (hukuk@deu.edu.tr)/posta/kargo yoluyla göndermeleri gerekmektedir.

MAZERET BAŞVURUSUNDA BULUNMAK İSTEYEN ÖĞRENCİLERİMİZİN;

Fakültemiz internet sitesinin Başvurular/Dilekçeler bölümünde bulunan “Mazeret Dilekçesi”ni ıslak imzalı olarak (mutlaka mazeretlerini belirten belgeleri ile birlikte)

elden veya ekte nüfus/kimlik fotokopileri ile birlikte posta/kargo yoluyla göndermeleri gerekmektedir.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kapsamında SAĞLIK SEBEBİYLE MAZERET SINAVINA BAŞVURAN ÖĞRENCİ AYDINLATMA METNİ ile AÇIK RIZA BEYANI‘nın tarafınızca onaylanması gerekmektedir.

Onaylamak için tıklayınız…

Not: Sağlık raporunda barkod/karekod/e-imza bulunması durumunda başvurular (hukuk@deu.edu.tre-posta adresine gönderilebilir.

HUKUK FAKÜLTESİ DEKANLIĞI

ADRESİMİZ: