BELGE TALEBİNDE BULUNMAK VE/VEYA DİLEKÇE VERMEK İSTEYEN TÜM ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE!

18-03-2021

BELGE TALEBİNDE BULUNMAK İSTEYEN TÜM ÖĞRENCİLERİMİZİN;

Fakültemizden talep edilen belgeler (öğrenci belgesi, transkript vs) ıslak imzalı olarak düzenlenmektedir.

Belge talebinde bulunmak isteyen öğrencilerimizin Dekanlığımıza hitaben yazacakları ıslak imzalı dilekçelerini ekte nüfus fotokopileri ile birlikte hukuk@deu.edu.tr adresine e-posta olarak göndermeleri yeterlidir. Ayrıca DEBIS üzerinden belge istemi için başvuru yapmaya veya posta/kargo yoluyla göndermelerine gerek bulunmamaktadır.

NOT: Dilekçede iletişim bilgilerinin eksiksiz yer almasına (telefon, adres ve e-posta adresi) ve belgenin hangi yolla talep edildiğinin (posta ve/veya e-posta yolu ile) açıkça ifade belirtildiğine dikkat edilmesi önemle rica olunur.

MADDİ HATA VE/VEYA MAZERET BAŞVURUSUNDA BULUNMAK İSTEYEN ÖĞRENCİLERİMİZİN;

Dekanlığımıza hitaben yazacakları ıslak imzalı dilekçelerini veya web sitemizde bulunan hazır dilekçe formlarını ıslak imzalı olarak,

(mazeret başvurularında mutlaka mazeretlerini belirten belgelerini) ekte nüfus fotokopileri ile birlikte hukuk@deu.edu.tr adresine e-posta olarak göndermeleri yeterlidir.

Pandemi dönemi süresince belgelerin asıllarını ayrıca posta/kargo yoluyla göndermelerine gerek bulunmamaktadır.

HUKUK FAKÜLTESİ DEKANLIĞI