BELGE TALEBİNDE BULUNMAK VE/VEYA DİLEKÇE VERMEK İSTEYEN TÜM ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE!

18-03-2021

BELGE TALEBİNDE BULUNMAK İSTEYEN TÜM ÖĞRENCİLERİMİZİN;

Fakültemizden talep edilen belgeler (öğrenci belgesi, transkript vs) ıslak imzalı olarak düzenlenmektedir.

Belge talebinde bulunmak isteyen öğrencilerimizin Dekanlığımıza hitaben yazacakları ıslak imzalı dilekçelerini elden veya ekte nüfus fotokopileri ile birlikte posta/kargo yoluyla göndermeleri gerekmektedir.

Ayrıca DEBIS üzerinden belge istemi için başvuru yapmaya gerek bulunmamaktadır. hukuk@deu.edu.tr adresine e-posta olarak yapılan belge talepleri dikkate alınmayacaktır.

NOT: Dilekçede iletişim bilgilerinin eksiksiz yer almasına (telefon, adres ve e-posta adresi) ve belgenin hangi yolla talep edildiğinin (posta ve/veya e-posta yolu ile) açıkça ifade belirtildiğine dikkat edilmesi önemle rica olunur.

MADDİ HATA VE/VEYA MAZERET BAŞVURUSUNDA BULUNMAK İSTEYEN ÖĞRENCİLERİMİZİN;

Dekanlığımıza hitaben yazacakları ıslak imzalı dilekçelerini veya sitemizde Başvurular/Dilekçeler bölümünde bulunan hazır dilekçe formlarını ıslak imzalı olarak,

(mazeret başvurularında mutlaka mazeretlerini belirten belgelerini) elden veya ekte nüfus fotokopileri ile birlikte posta/kargo yoluyla göndermeleri gerekmektedir.

Pandemi dönemi süresince sadece mazeretleri COVID-19 olan öğrencilerimizin rahatsızlıkları sırasında ıslak imzalı dilekçelerini ekleri ile birlikte öncelikle hukuk@deu.edu.tr e-posta adresine daha sonra da mutlaka belgelerin asıllarını posta/kargo yoluyla göndermeleri gerekmektedir.

HUKUK FAKÜLTESİ DEKANLIĞI

ADRESİMİZ: