YATAY GEÇİŞ MUAFİYET DİLEKÇELERİ HAKKINDA DUYURU (GÜNCELLENDİ 18.09.2020)

10-09-2020

Fakültemize 2020-2021 Öğretim Yılında Ortalama ya da Merkezi Yerleştirme Puanı ile Yatay Geçiş Yapan Öğrencilerin Dikkatine!

Bilindiği üzere 2020-2021 Öğretim yılı güz döneminde Üniversitemiz Senatosu kararı ile uzaktan öğretime geçilmiştir. Öğrencilerimizin daha önceki okullarında başardıkları derslerden muaf olabilmeleri için Dekanlığımıza hitaben yazacakları muafiyet dilekçelerini (Fakültemiz web sayfası form ve dilekçeler bölümünden çıktı alınıp doldurulacaktır.) onaylı transkript, öğretim planı ve ders içerikleri ile birlikte en geç 23 Ekim 2020 tarihi mesai bitimine kadar Fakültemize ulaştırmaları gerekmektedir. Covid-19 salgını nedeni ile alınan önlemler çerçevesinde Fakültemize ulaşamayacak durumda olan öğrencilerimiz muafiyet dilekçe ve eklerini iadeli taahhütlü posta ya da kargo ile de aynı tarihe kadar gönderebileceklerdir.

Not: Postadaki gecikmelerden Fakültemiz sorumlu değildir.

HUKUK FAKÜLTESİ DEKANLIĞI