MUAFİYET BAŞVURUSU SONUÇLANAN ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE!

13-11-2022

Fakültemize 2022-2023 öğretim yılında;

Genel Not Ortalaması/Merkezi Yatay Geçiş/YKS/Af Kapsamında gelen öğrencilerden; muafiyet başvurusu sonuçlananların, intibak edildikleri sınıfı ve tablodaki dersleri dikkatle incelemeleri gerekmektedir. Üst sınıflara intibakı yapılan öğrencilerin zorunlu dersleri Öğrenci İşleri Bürosu tarafından yüklenecektir.

Eksik kalan seçimlik dersler için öğrenciler tarafından Dekanlığa dilekçe ile başvurulması gerekmektedir. Öğrenci tarafından seçilecek olan derslerin, öğrencinin sorumlu olduğu diğer derslerle çakışmamasına dikkat edilmesi ve konu ile ilgili dilekçe yazılmadan önce Öğrenci İşleri Bürosuyla iletişime geçilmesi önem arz etmektedir.

ÖNEMLİ NOT: ÇAKIŞMA UYARISI

*2.sınıf ve 3. sınıf öğrencileri, 1.sınıftan Roma Kamu Hukukuna Giriş dersini

*3.sınıf 1.şube öğrencileri, 2.sınıftan Envanter Bilanço ve Gönüllülük Çalışmaları derslerini

*3.sınıf 2.şube öğrencileri, 2.sınıftan Medya Hukuku ve Gönüllülük Çalışmaları derslerini

*4.sınıf 1.şube öğrencileri, 3.sınıftan İmar Hukuku, Avrupa Birliği Hukuku, Uluslararası Hava Hukuku derslerini

*4.sınıf 2.şube öğrencileri, 3.sınıftan Uluslararası Hava Hukuku, Vatandaşlık Hukuku/Yargısal Temel Haklar derslerini seçtiklerinde çakışma sorunu yaşamazlar.

Bu durumdaki öğrencilerin kontenjanı uygun olmasa da dilekçelerinde bu derslere yer vermeleri gerekmektedir.

Kontenjanı uygun olan seçimlik derslerin tablosu için tıklayınız.