FAKÜLTEMİZE 2020-2021 ÖĞRETİM YILINDA E-DEVLET ÜZERİNDEN YA DA ONLİNE KAYIT YAPTIRAN ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE! (GÜNCELLENDİ 16.09.2020)

10-09-2020

Bilindiği üzere 2020-2021 Öğretim yılı güz döneminde Üniversitemiz Senatosu kararı ile uzaktan öğretime geçilmiştir. Üniversitemiz ve Fakültemiz web sayfalarında yayınlanan kayıt rehberlerinde, kayıt yapan öğrencilerin kayıt için gerekli belgeleri 09.10.2020 tarihine kadar yerleştikleri Fakülte Dekanlıklarına teslim etmeleri gerektiği bilgisi yer almaktaydı. Covid-19 salgını nedeni ile alınan önlemler çerçevesinde Fakültemize ulaşamayacak durumda olan öğrencilerimiz hazırladıkları belgeleri Dekanlığımıza hitaben yazdıkları dilekçe ile birlikte iadeli taahhütlü posta ya da kargo yolu ile de  18.01.2021 tarihine kadar Fakültemize gönderebileceklerdir.

18.01.2021 Tarihine Kadar Teslim Edilmesi Gereken Belgeler:

* Dokuz Eylül Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekanlığına hitaben yazılmış (imzalı) dilekçe

* 2020 YKS Yerleştirme Sonuç Belgesi

* E-devlet üzerinden kayıt yaptırıldığına dair elektronik kayıt belgesi (E-devletten kayıt yaptıranlar için)

* Lise Diplomasının aslı veya Lise Diploması kayıp ise mezun olunan okuldan alınmış “ASLI GİBİDİR” onaylı örneği veya yeni tarihli “GEÇİCİ MEZUNİYET BELGESİ”

* 6 Adet vesikalık fotoğraf (Biyometrik olmayan)

* Kimlik Fotokopisi

HUKUK FAKÜLTESİ DEKANLIĞI