BELGE TALEBİNDE BULUNMAK İSTEYEN TÜM ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE!

29-12-2020

BELGE TALEBİNDE BULUNMAK İSTEYEN TÜM ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE!

Fakültemizden talep edilen belgeler (öğrenci belgesi, transkript vs) ıslak imzalı olarak düzenlenmektedir.

Belge talebinde bulunmak isteyen öğrencilerimizin Dekanlığımıza hitaben yazacakları ıslak imzalı dilekçelerini ekte nüfus fotokopileri ile birlikte hukuk@deu.edu.tr adresine e-posta olarak, ayrıca Dokuz Eylül Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekanlığı Tınaztepe Yerleşkesi Buca/İZMİR adresine fiziki olarak göndermeleri yeterlidir. Ayrıca DEBIS üzerinden belge istemi için başvuru yapmaya gerek bulunmamaktadır.

NOT: Dilekçede iletişim bilgilerinin eksiksiz yer almasına (telefon, adres ve e-posta adresi) ve belgenin hangi yolla talep edildiğinin (posta ve/veya e-posta yolu ile) açıkça ifade belirtildiğine dikkat edilmesi önemle rica olunur.

HUKUK FAKÜLTESİ DEKANLIĞI