7417 SAYILI AF KANUNU KAPSAMINDA FAKÜLTEMİZE YATAY GEÇİŞ YAPMAK İSTEYEN ADAYLARIN DİKKATİNE!

16-09-2022

Başvurular, 14 Kasım 2022 tarihine kadar  https://ogrbasvuru.deu.edu.tr/login.php  internet adresinden çevrimiçi olarak veya Fakültemize ıslak imzalı dilekçe ekinde aşağıda belirtilen belgeler ile birlikte şahsen/yasal temsilci (noter onaylı vekaletname) aracılığıyla yapılabilecektir.

Başvurular, Fakültemiz tarafından değerlendirilecek olup başvurusu uygun olanların kayıtları yapılacaktır.

Fakültemize Gelerek Başvuru Yapacak Adaylar için Gerekli Belgeler;

• Öğrenci Belgesi (İlişiğinin kesildiği Üniversiteye, 7417 sayılı Kanunun 35 inci maddesi ile 2547 sayılı Kanunun Geçici 83 üncü maddesi kapsamında kayıt yaptırdığına dair belge)
  • ÖSYS/YKS Sınav Sonuç Belgesi
  • ÖSYS/YKS Yerleştirme Sonuç Belgesi
  • Adli Sicil Kaydı veya Adli Sicil Arşiv Kaydı (yeni tarihli)
  • Not Durum Belgesi (Transkript) (*)
  • Ders içerikleri ve Öğretim Planı (Müfredat) (*)
  • Nüfus Cüzdanı Aslı ve Fotokopisi
  • Başvuru Dilekçesi

(*) Söz konusu belgeler muafiyet talebinde bulunacak adaylar için geçerlidir.

Başvuru Dilekçesi için tıklayınız…

DEÜ HUKUK FAKÜLTESİ DEKANLIĞI