2022 DGS SONUCU İLE YERLEŞEN ADAYLARIN DİKKATİNE!

09-09-2022

2022 Dikey Geçiş Sınavı sonucunda Üniversitemize yerleşen adaylar için 2 farklı kayıt imkanı bulunmaktadır.

• Üniversitemize gelerek kayıt yaptırmak isteyen adaylar, 9-14 Eylül 2022 tarihleri arasında aşağıda belirtilen belgeler ile Fakültemiz Öğrenci İşleri Bürosuna başvurarak kayıt işlemlerini yaptırabilirler.
  • Kaydını E-Devlet üzerinden yapan öğrenciler aşağıda belirtilen belgeleri 07 Ekim 2022 tarihine kadar Fakültemize teslim etmeleri gerekmektedir.

KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER:

1) Ön Lisans Diploması ya da yeni tarihli “Geçici Mezuniyet Belgesi” (Birimler tarafından diplomanın aslı veya geçici mezuniyet belgesinin aslı kontrol edilip fotokopisi alındıktan sonra aslı öğrenciye teslim edilecektir.)
2) Onaylı Transkript
3) Ders içerikleri (Transkriptinde belirtilen derslerin içerikleri)
4) 6 (altı) adet fotoğraf (4,5 cm x 6 cm boyutunda)(Son 6 ay içerisinde çekilmiş olmalıdır.)
5) 2022 DGS Yerleştirme Sonuç Belgesi

Öğrencilerimizin muafiyet işlemleri ile ilgili aşağıdaki duyuruyu okumaları önemle rica olunur.

DERS MUAFİYETİ BAŞVURULARI HAKKINDA ÖNEMLİ DUYURU!

HUKUK FAKÜLTESİ DEKANLIĞI