2019-2020 ÖĞRETİM YILI MEZUNLARI DİPLOMA BELGESİ DUYURUSU

23-03-2021

2019-2020 Öğretim Yılı Fakültemiz mezunlarının lisans diplomaları hazırlanmış olup, mezunlarımız Geçici Mezuniyet Belgelerinin aslı ile Öğrenci İşleri Bürosundan diplomalarını teslim alabilirler.

Önemli Not: Diplomanın alınabilmesi için, bizzat veya noter onaylı vekilinin Öğrenci İşleri Bürosuna Geçici Mezuniyet Belgesinin aslı ile başvurması gerekmektedir. Geçici mezuniyet belgesini henüz almamış öğrencilerimizden diplomalarını alabilmeleri için yapmaları gereken işlemler ve istenen belgeler aşağıda belirtilmiştir.

Geçici Mezuniyet Belgesini Alacak Mezunlarımızdan İstenen Belgeler ve İşlemler:

1) Öğrenci Kimlik Kartı

2) Yönetmeliğe uygun 3 adet vesikalık (biyometrik olmayan) fotoğraf

3) Öğrenci Kütüphane İlişik Kesme Formu (Fakültemiz Kütüphanesinden temin edilecektir.)

4) Ayrıca   https://mezun.deu.edu.tr    üzerinden Mezuniyet Bilgi Formunun doldurulması gerekmektedir.

D.E.Ü. HUKUK FAKÜLTESİ DEKANLIĞI