2018-2019 ÖĞRETİM YILI MEZUNLARININ DİKKATİNE…

07-01-2020

2018-2019 öğretim yılı Fakültemiz mezunlarının lisans diplomaları hazırlanmış olup, Geçici Mezuniyet Belgesi’nin aslı ile Öğrenci İşleri Bürosundan diplomalarını teslim alabilirler.

Önemli Not: Diplomanın alınabilmesi için, bizzat veya noter onaylı vekilinin Öğrenci İşleri Bürosuna Geçici Mezuniyet Belgesinin aslı ile başvurması gerekmektedir.

Mezuniyet işlemlerini henüz tamamlamayan mezunlarımızın “Geçici Mezuniyet Belgesi”ni alabilmesi için istenen belgeler:

• Öğrenci Kimlik Kartı
  • Yönetmeliğe uygun 4 adet vesikalık (biyometrik olmayan) fotoğraf
  • Öğrenci Kütüphane İlişik Kesme Formu (Fakültemiz Kütüphanesinden temin edilecektir.)
  • DEBİS üzerinden doldurulan Mezuniyet Bilgi Formu çıktısı (DEBİS-Kişisel Bilgilerim Menüsünden sisteme girilip doldurulacak ve bir çıktısı alınacaktır.

D.E.Ü. Hukuk Fakültesi Dekanlığı