Prof.Dr. Ünal Narmanlıoğlu Armağanı Takdim Toplantısı

01-09-2015

Prof.Dr. Ünal Narmanlıoğlu Armağanı Takdim Toplantısı

Dokuz Eylül Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dergisi’nin Özel Sayısı olarak yayınlanan “Prof.Dr. Ünal Narmanlıoğlu Armağanı”nın takdimi dolayısıyla düzenlenen toplantı 8.6.2009 Pazartesi günü Osman Ertörer Konferans Salonunda yapılmıştır. Bahçeşehir Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Can TUNCAY, toplantıda “İş Hukukunun Güncel Sorunları” hakkında bir konuşma yapmıştır. Toplantıya Fakültemiz Öğretim Üyeleri, önceki dekanlarımız Prof.Dr. M. Polat SOYER, Prof.Dr. Y. Hakan PEKCANITEZ katılmıştır. Dekanımız Prof.Dr. Yusuf KARAKOÇ tarafından Prof.Dr. Ünal NARMANLIOĞLU’na Armağanı takdim edilmiştir. Armağan’a makaleleri ile katkıda bulunan yazarlara Prof. Dr. Ünal NARMANLIOĞLU tarafından armağanları verilmiştir.