Prof.Dr. Bilge UMAR Armağanı Takdim Toplantısı

01-09-2015

Prof.Dr. Bilge UMAR Armağanı Takdim Toplantısı

Dokuz Eylül Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dergisi’nin Özel Sayısı olarak yayınlanan “Prof. Dr. Bilge Umar’a Armağan”ın takdimi dolayısıyla düzenlenen toplantı 02.02.2011 Çarşamba günü Dokuz Eylül Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Konferans Salonunda yapılmıştır.

Toplantımıza katılan Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet FÜZÜN tarafından Prof. Dr. Bilge UMAR’a Armağanı takdim edilmiştir. Armağan’a makaleleri ile katkıda bulunan yazarlara Prof. Dr. Bilge UMAR tarafından armağanları bizzat verilmiştir.

Bu vesileyle düzenlenen; Oturum Başkanlığını Prof. Dr. Mahmut T. BİRSEL’in yaptığı “Ticaret Hukuku ve Medenî Usûl Hukukunda Yeni Düzenlemeler” konulu panele, Prof.Dr. Ünal TEKİNALP ve Prof. Dr. Y. Hakan PEKCANITEZ konuşmacı olarak katılmıştır.