Genç ISTAC III. Geleceğin Tahkim Avukatı Yarışması

15-05-2019

20-21 Nisan 2019 tarihlerinde İstanbul’da gerçekleştirilen Genç ISTAC III. Geleceğin Tahkim Avukatı Yarışması’na 28 üniversiteden 311 öğrenci, 59 takım katıldı. Fakültemizden Tansu Alaca, Mümine Naciye Tengiz, Türküm Türkmen, Turan Taş, Fatma Yağız ve Selvi Aleyna Üngör katılmıştır. Öğrencilerimizi ve bu süreçte önemli bir katkı sunan Sayın Arş. Gör. Ekin Tuna’yı başarıları nedeniyle tebrik ederiz.

12 Nisan-18 Nisan 2019 tarihleri arasında Viyana’da 26.sı düzenlenen Willem C. Vis Moot Uluslararası Ticari Tahkim Farazi Yarışmasında fakültemizi temsilen Milletlerarası Özel Hukuk Anabilim Dalı Arş. Gör. Ekin TUNA hakem olarak görev almıştır. Dokuz Eylül Üniversitesi Hukuk Fakültesi’ni uluslararası alanda temsil eden Arş. Gör. Ekin Tuna‘yı başarıları nedeni ile tebrik ederiz.