2009 Dönmezer Ödülü

01-09-2015

2009 Dönmezer Ödülü Fakültemiz Ceza ve Ceza Usul Hukuku Anabilim Dalı Araştırma Görevlisi Koray Doğan’a verildi.

 

Türk Ceza Hukuku Derneği tarafından organize edilen ve Ceza Hukuku, Ceza Muhakemesi Hukuku ve Ceza İnfaz Hukuku alanlarında yayınlanmış bilimsel bir eserle veya yayınlanmamış olmakla birlikte kabul edilmiş bir yüksek lisans veya
doktora teziyle katılımın açık olduğu yarışmada Araş. Gör. Koray Doğan “Göçmen Kaçakçılığı Suçu” adlı yüksek lisans tezi ile ödüle layık görüldü.

Prof. Dr. Duygun Yarsuvat, Prof. Dr. Uğur Alacakaptan, Prof. Dr. Erol Cihan, Prof. Dr. Erdener Yurtcan, Prof. Dr. Köksal Bayraktar, Av. Zuhal Dönmezer Çakıroğlu, Av. Kemal Kumkumoğlu, Av. Yağız Ali Dağlı, Av. Fikret İlkiz, Av. H. Fehmi Demir,
Av. Mehmet İpek’ten oluşan jürinin kararı ile ödüle hak kazanan Araş. Gör. Koray Doğan’a ödülü, 21 Şubat 2009 tarihinde Bahçeşehir Üniversitesi Fazıl Say Salonu’nda düzenlenen törenle verildi.

Törende Dernek başkanı Prof. Dr. Duygun Yarsuvat, Dernek genel sekreteri Prof. Dr. Köksal Bayraktar ve Av. Zuhal Dönmezer Çakıroğlu birer konuşma yaptı. Törende yaptığı konuşmada göçmen kaçakçılığı suçunun işlenmesine neden olan sosyal sorunlara dikkat çeken Koray Doğan, ödülünü babasına ve Atatürk’e ithaf etti.

Ayrıca oturum başkanlığını Prof. Dr. Duygun Yarsuvat’ın yaptığı sempozyumda, Prof. Dr. Feridun Yenisey, Prof. Dr Bahri Öztürk ve Av. Fikret İlkiz tarafından sırasıyla Tutuklama, Delil Yasakları ve Basın Suçları konulu tebliğler sunuldu.

 


Font Boyutunu Değiştir
Kontrast