2018-2019 ÖĞRETİM YILI TEK DERS SINAVI SONUCUNDA MEZUN OLAN ÖĞRENCİLERİMİZE DUYURU

27-09-2019

Değerli Mezunlarımız,

2018-2019 öğretim yılı Tek Ders sınavları sonucunda mezun olan öğrencilerimizin “Geçici Mezuniyet Belgesi” 30.09.2019 Pazartesi günü, saat 13.00’ten itibaren Fakültemiz zemin katında bulunan Öğrenci İşlerinden verilmeye başlanacaktır.

ÖNEMLİ NOT: Mezuniyet cübbelerini teslim etmeyen mezunlarımıza geçici mezuniyet belgesi teslim edilmeyecektir.

Mezun olan tüm öğrencilerimizi tebrik eder, bundan sonraki yaşamlarında sağlık ve başarılar dileriz.

D.E.Ü. Hukuk Fakültesi Dekanlığı Geçici Mezuniyet Belgesini Alacak Mezunlarımızdan İstenen

Belgeler:

• Öğrenci Kimlik Kartı
  • Yönetmeliğe uygun 4 adet vesikalık (biyometrik olmayan) fotoğraf
  • Öğrenci Kütüphane İlişik Kesme Formu (Fakültemiz Kütüphanesinden temin edilecektir.)
  • DEBİS üzerinden doldurulan Mezuniyet Bilgi Formu çıktısı (DEBİSKişisel Bilgilerim Menüsünden sisteme girilip doldurulacak ve bir çıktısı alınacaktır.)

HUKUK FAKÜLTESİ DEKANLIĞI