Arş. Gör. Ezgi PALAS DAĞLI

35390 Buca

Tel: (90) (232) 301 61 43
E-Posta: ezgi.palas@deu.edu.tr

2011 yılında Başkent Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden mezun olan Ezgi Palas Dağlı, 2012 yılı Şubat ayında D.E.Ü.  Hukuk Fakültesi İdare Hukuku Anabilim Dalı’na araştırma görevlisi olarak atanmıştır. 2012 yılında D.E.Ü. Sosyal Bilimler Enstitüsü’nde başlamış olduğu Kamu Hukuku yüksek lisans öğrenimi sırasında, Bordeaux IV Montesquieu Üniversitesi’nde Erasmus programı kapsamında dört ay eğitim görmüş ve yüksek lisans öğrenimini 2014 yılında ‘’İdarenin Kolluk Faaliyetlerinden Doğan Sorumluluğu ve Gelişimi’’ adlı teziyle tamamlamıştır. Aynı yıl D.E.Ü. Sosyal Bilimler Enstitüsü’nde başladığı Kamu Hukuku doktora öğrenimine hâlen devam etmektedir.

İdare Hukuku ve İdari Yargılama Hukuku

A. Kitaplar/Tezler

• ‘’İdarenin Kolluk Faaliyetlerinden Doğan Sorumluluğu Ve Gelişimi’’, D.E.Ü. Sosyal Bilimler Enstitüsü Kamu Hukuku Anabilim Dalı, İzmir 2014.